Profil

Katılma tarihi: 22 Ağu 2022

Hakkında

Starea Nației cu Dragoș Pătraru Difuzată de PrimaTV la ceas de noapte, Starea nației îmbină informația cu umorul, reportajul social și interviurile de colecție TÂLCtalk. Cronica cârcotaşilor În cele peste două decenii pe piața media, Cronica Cârcotaşilor a devenit un reper al emisiunilor de divertisment din România. O emisiune de atitudine, într-un stil unic! Poezie și delicatețuri În noua emisiune semnată Mircea Dinescu, invitații sunt primiți cu mese îmbelșugate, stropite cu vorbe de duh, la Portul Cultural Cetate de pe malul Dunării. Insider Politic Sebastian Zachmann pune în discuție cele mai importante evenimente din actualitatea românească, alături de invitați de marcă.

Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu Radu Banciu dezbate alături de telespectatori cele mai importante subiecte din lumea fotbalului și nu numai, în fiecare zi, de luni până vineri. Ora de Profit. Ro cu Raluca Al-Haddad Raluca Al-Haddad dezbate subiectul economic principal al săptămânii şi aduce pe micul ecran informaţii de interes, de la călătorii şi pensii până la noutăţi despre salarii Exclusiv VIP Exclusivităţi, momente emoţionate, discuţii între prieteni şi secrete descoperite împreună! Este reţeta cu care Cristi Brancu cucerește publicul. Focus la prima oră Un matinal cu știri relevante și informații utilitare, cu invitaţi din domenii diverse care discută despre subiectele importante ale momentului. Darul cărții Invitaţi-surpriză dezvăluie darul adus de cărţi în vieţile lor şi împărtăşesc cu telespectatorii bucuria cititului.

Poveștile Bursei ProfitNews prezintă poveștile unor companii mari românești listate la Bursa de Valori București, pentru a pune în valoare mediul de afaceri și a inspira comunitatea de antreprenori și investitori. Fiecare episod din Poveștile Bursei aduce în prim-plan oamenii care au creat și au dezvoltat branduri, companii și culturi organizaționale puternice și profitabile, punând România pe harta antreprenoriatului vizionar.

Prima Motors Alex Cocu vă aşteaptă cu invitaţi de marcă pentru a dezbate subiectele fierbinţi din motorsportul românesc şi internaţional. Actualitatea sporturilor cu motor are o nouă gazdă săptămânală pe Look Sport! În fiecare marţi, de la ora 21:00, pe Look Sport 3 Motors. Crede în bine! Prima TV şi-a propus ca subiectele principale ale celei mai frumoase luni din an să fie BINELE, SĂRBĂTOAREA şi BUCURIA! Hai cu fetele! Emisiunea care duce divertismentul la un alt nivel, oferind 4 păreri diferite despre problemele femeii de astăzi. Cu Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin şi Diana Bart. Mondenii Show-ul de umor care a cucerit România la mijlocul anilor 2000. Trădați în dragoste Jurăminte date uitării, familii distruse de tentații irezistibile, confruntări explozive – cel înșelat și infidelul sunt puși față în față. Academia lui Horia O competiție pentru pasionații de bucătărie de pretutindeni, în care oamenii obișnuiți fac echipă cu un VIP.

Oricând. Oriunde. Urmărește emisiunile tale preferate și MARILE competiții SPORTIVE! Transmisiuni sportive Cele mai importante transmisiuni sportive ale săptămânii Vezi care vor fi cele mai importante transmisiuni sportive Formula 1: MP al Belgiei - Cursa { Emisiuni & Seriale Focus Emisiunea Focus este setata pe ştiri relevante pentru fiecare, pe informaţia esenţiala, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoate de plus-valoare în societate.

DrTech. ro Tehnologie pentru sănătate! Trăsniții Cel mai longeviv sitcom din lume, intrat în Cartea recordurilor. Cu personaje savuroase și situații îmbibate de comicul tipic românesc. Legendele Olimpienilor Marii sportivi ai României care au scris istorie la Olimpiade sunt aduși din nou în lumina reflectoarelor după ani de uitare. Un omagiu pentru marea performanță românească din sport. O campanie de suflet marca Look Sport! Alege rețeta națională Maestrul Horia Vîrlan prezintă prima competiţie de gătit preparate tradiţionale românești, din toate zonele țării.

Secretele președintelui Secretele Președintelui - comedie la nivel înalt! PrimaTV prezintă un nou serial de comedie, în fiecare vineri, de la 22:00. Fotbal Show Fotbal Show este talk-show-ul unde disecăm fotbalul românesc alături de foşti mari internaţionali ai României și antrenori titraţi. Notele lui Banciu Un concept nou pentru emisiunile de sport din România: Radu Banciu dă note principalelor personaje din sport, în săptămâna care a trecut. Vlad Măcicășan și Radu Banciu vă așteaptă pe Look Sport+ în fiecare seară de luni. Sănătate cu stil Luciana Indre aduce în prim-plan stilul de viață sănătos, alături de profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti, la esteticieni, nutriţionişti și psihologi. Florin Călinescu Show În fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.

PrimaPlay. ro PrimaPlay. ro VeziCOMPETIȚIILESPORTIVE LIVE Oricând și de oriunde Veziserialele Șiemisiunile PREFERATE Pe telefon, tabletă, televizor sau PC/laptop URMĂREȘTE TOATEcanalele grupului Clever Live sau înregistrat LIVE & RECOMANDĂRI FC VoluntariVsU Cluj UTA AradVsFC U Craiova 1948 Sepsi Sf. GheorgheVsRapid JuventusVsAS Roma LiverpoolVsBournemouth SouthamptonVsManchester United DinamoVsUnirea Dej FCSBVsHermannstadt CFR ClujVsFarul Constanța FC ArgeșVsChindia Târgoviște Nottingham ForestVsTottenham PSGVsMonaco Aston VillaVsWest Ham U ClujVsSepsi Sf. Gheorghe Farul ConstanțaVsFC Voluntari WolvesVsNewcastle Obține acces Obține acces Nelimitat Pe orice dispozitiv.

((Trăi)) U Cluj vs Sepsi în direct live 22 august 2022 | Profile Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate liveGazeta Sporturilor - GSP. ro Fotbal România Superliga Echipe

U. CLUJ - SEPSI | Casa Pariurilor - Pariuri Online Luni seară, de la ora 17:00, Universitatea Cluj primește vizita lui Sepsi Sf. direct din istoria celor două formații; Pariuri populare: victorie

00, umorul şi entertainment-ul de calitate se întâlnesc la Prima TV. Florin Călinescu Show este un pamflet iar comedia şi satira sunt ca la ele acasă în noua emisiune. Flash monden Diana Bart și Cove prezintă informații la zi despre celebrităţile autohtone şi internaţionale, de luni până vineri, de la 19:30 Destinația anului Dana Gonț devine ghid touristic într-un un proiect media inedit de promovare a destinaţiilor turistice din România. Două echipe de exploratori străbat la pas 6 regiuni nominalizate de public, filmând locuri de poveste şi oameni senzaţionali.

(((SPORT TV-))) U Cluj vs Sepsi în direct 2022 22 august 2022 Hakkında. Formatia pregatita de Erik Lincar a inregistrat doua remize, cu FCSB si Universitatea Craiova, in timp ce cu FC Arges,

 

((streaming*)) U Cluj vs Sepsi în direct online 22 august 2022

Diğer Eylemler